Hvorfor besøge messen?

Når du besøger PolarExpo, kan du på ét og samme sted blive præsenteret for alt det nyeste udstyr og up-to-date løsninger indenfor fiskeri og jagt. Og blive opdateret på den nyeste viden gennem messens workshops og oplæg.

PolarExpo Fishing & Hunting er Grønlands eneste fiskeri- og jagtmesse. Den afholdes hvert andet år i Ilulissat. Her kan du som besøgende blive opdateret på de nyeste produkter, teknologier og knowhow indenfor fiskeri og jagt.

PolarExpo tager afsæt i fiskeriet.  Her præsenterer de mange udstillere produkter, der skal til for at få fangster fra hav til aftager.  Du kan finde alt fra enkle net til komplekst elektronisk udstyr. Leder du efter nye leverandører og forhandlere eller ønsker du at møde nuværende ansigt til ansigt? Ønsker du at følge udviklingen og blive opdateret på nye produkter, teknologier og tjenesteydelser på markedet? Vil du opnå gode tilbud og gøre gode handler? Uanset anledningen vil et besøg på PolarExpo messen give dig løsninger, inspiration og ny viden.

Jagt udgør også en væsentlig del af messen. Går du på jagt, har du på messen mulighed for at se det nyeste indenfor jagtrifler og andet udstyr til jagt i Grønland.

Ud over produkter og services som vises på messestandene, kan du som besøgende hente ny viden og inspiration på en række aktuelle og fagligt relevante oplæg og møder. Her kan du blive opdateret med udviklingen og komme i dialog med eksperter og politikere.